وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تاکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهمنامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد پوتین به استانبول نمی‌رود | توپ در زمین زلنسکی
سرخط خبرها

اژه‌ای: ۲۱۰ گلوگاه و بستر فساد شناسایی شد| موثرترین گزارشات بازرسی در دولت سیزدهم اتفاق افتاد+ فیلم

  • کد خبر: ۱۷۱۲۳۱
  • ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۶
اژه‌ای: ۲۱۰ گلوگاه و بستر فساد شناسایی شد| موثرترین گزارشات بازرسی در دولت سیزدهم اتفاق افتاد+ فیلم
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در سال گذشته تلاش کردیم سند تحول و تعالی را به برنامه تبدیل و برنامه را به عمل تبدیل کنیم، گفت: ۲۱۰ گلوگاه و بستر فساد از ناحیه سازمان بازرسی شناسایی شد و در اختیار رئیس جمهور قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، همایش سراسری قوه قضائیه با حضور سران قوا و مسئولان عالی قضایی در سالن اجلاس سران آغاز شد.

همایش سراسری قوه قضائیه هر سال به مناسبت بزرگداشت هفته قوه قضائیه که همزمان با سالگرد شهادت شهید آیت الله بهشتی (ره) و یارانش است، برگزار می‌شود. امسال برنامه‌های پیش بینی شده در این همایش که با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد، ابتدا گزارشی از عملکرد قوه قضائیه از سوی معاون اول دستگاه قضا بود.

سخنرانی حجت‌الاسلام و‌المسلمین محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضائیه، آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور کشورمان و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی از جمله برنامه‌های این همایش است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در این همایش ضمن تسلیت و تعزیت سالروز شهادت امام محمدباقر (ع) اظهار کرد: هفته قوه قضاییه و یاد و خاطره شهید آیت‌الله بهشتی و همه شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را گرامی می‌داریم. در سالی که گذشت تلاش کردیم تحول واقعی را به منصه ظهور برسانیم و سند تحول را تبدیل به برنامه و برنامه تحول را تبدیل به عمل کنیم و در این راستا توفیقاتی را نیز به‌دست آوردیم.

رئیس قوه قضائیه گفت: تعاملات ما با دو قوه دیگر بی‌نظیر و بی‌سابقه است؛ انشاءالله خروجی و ماحصل این تعاملات، خدمت بیشتر به مردم و نظام باشد.

رئیس عدلیه در ادامه با تبیین و تشریح جنگ ترکیبی دشمن که بخشی از آن در قالب اغتشاشات پاییز سال گذشته نمود داشت، گفت: بخاطر شرایط ایجاد شده در نیمه دوم سال گذشته، ورودی پرونده‌ها به قوه قضائیه با رشد ۴ درصدی مواجه بود، اما با تلاش و همت و روحیه انقلابی و جهادی قضات و کارکنان قضایی در صف و ستاد، سرعت و اتقان رسیدگی به پرونده‌ها نیز افزایش و رشد داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای اظهار داشت: در سالی که گذشت فشار فوق‌العاده زیادی بر دوش و گرده مسئولان و کارکنان قضایی بود و اگر ایمان و تدیّن و اخلاص آن‌ها نبود، زیر این بار سنگین و پیچیده کمر خم می‌کردند، اما نه تنها سستی بر آن‌ها عارض نشد که حتی بهتر از گذشته، به مردم و مراجعان به عدلیه خدمت‌رسانی کردند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به برنامه‌ریزی مدون و مبتنی بر اولویت‌بندی و زمان‌بندی دستگاه قضا برای بخش‌ها و زیرمجموعه‌های مختلف خود از جمله دادگستری‌ها بر مبنای دستورات و ابلاغات مقام معظم رهبری، گفت: در سال گذشته برای نخستین بار تمامی دادگستری‌های ما بر اساس یک برنامه زمان‌بندی شده و مبتنی بر تحقق اولویت‌ها عمل کردند؛ همچنین در حوزه احیای حقوق عامه نیز رشد رسیدگی دادستان‌های ما بالغ بر ۱۲۰ درصد بود.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: در سال گذشته دادگستری‌های ما علاوه بر پرونده‌های معمولی و عادی به بیش از ۲۰ هزار پرونده مرتبط با اغتشاشات نیز با سرعت و دقت رسیدگی کردند و در این اثناء میان افراد معترض، فریب‌خوردگان و عوامل دشمن تفکیک قائل شدند و نهایتاً با عنایت و موافقت مقام معظم رهبری پرونده آن دسته از عناصر اغتشاشات که فریب خورده و قصد تهدید امنیت مردم را نداشتند، اما در موج اغتشاشات قرار گرفته بودند و اظهار پشیمانی و ندامت می‌کردند، مختومه شد و آن‌ها مورد عفو قرار گرفتند.

رئیس عدلیه بیان داشت: در سال گذشته در ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با عنایت مقام معظم رهبری حدود ۹۸ هزار نفر از محکومان، متهمان و زندانیان از جمله محکومان و متهمان اغتشاشات که دشمن برای سوءاستفاده از آن‌ها نقشه و توطئه داشت، مورد عفو قرار گرفتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای با اشاره به تحولات حوزه زندانبانی اظهار کرد: در سالی که گذشت هیئت‌های بعضاً ۱۰۰ نفره از قضات و دادستان‌ها از زندان‌های مختلف کشور بازدید و سرکشی کردند و از نزدیک با مسائل و مشکلات زندانیان آشنا شدند و تصمیمات مقتضی را درخصوص آن‌ها اتخاذ کردند؛ همچنین اشتغال و بهداشت و بازاجتماعی شدن زندانیان نیز تحول فوق‌العاده‌ای داشته است.

رئیس قوه قضائیه در ادامه بیان داشت: با کمک و همراهی و حتی پیشقدمی دولت، ما شاهد بازرسی‌ها و نظارت‌های اثربخش و نافع سازمان بازرسی کل کشور بودیم؛ همچنین ۲۱۰ گلوگاه و بستر فساد نیز از ناحیه سازمان بازرسی شناسایی شد و در اختیار رئیس جمهور قرار گرفت که با استقبال و دستورات ایشان همراه بود؛ این در حالی است که پیش‌تر گزارش‌های پرتعداد سالانه سازمان بازرسی به دلیل عدم همراهی و اهتمام دولت‌های پیشین، معطوف به نتیجه و هدف نمی‌شد. در شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا نیز با تلاش دبیر این شورا، آنجا‌هایی که لازم بود، گره‌گشایی‌هایی از امور صورت گرفت.

رئیس عدلیه در خاتمه با اشاره به اثرات اجتماعی متعددِ فرهنگ صلح و سازش بیان داشت: در سالی که گذشت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی برای به صلح و سازش کشاندن دعاوی و پرونده‌ها، افزایش قابل توجهی داشت؛ به گونه‌ای که میزان مختومه شدن پرونده‌ها بواسطه صلح و سازش به ۴۳ درصد رسید و ۵۵۱ فرد محکوم به قصاص نیز فرصت حیات مجدد یافتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->